آشپزی

طرز تهیه پیده سوجوک سولیکو

پیده یکی از انواع غذاهای نانی ترکیه ، یونان و برخی کشورهای عربی است که نام های مختلفی دارد. در کشور های عربی پیده را به نام لاه مجون می شناسند. مایه اصلی پیده می تواند، گوشت، مرغ، انواع سبزیجات، پنیر یا تخم مرغ باشد.در این جا ما قصد داریم تا طرز تهیه پیده...

20 شهریور 1401

طرز تهیه سوپ ماهیچه مراکشی خوش طعم و مقوی در خانه

مراکش یکی از کشورهای شمال غرب آفریقا است که سواحل اقیانوس اطلس یکی از جاذبه های طبیعی و گردشگری این کشور به شمار میرود. علاوه بر زیبایی های طبیعی مراکش پر از طعم ها و مزه های خوشمزه است که به ذائقه ما ایرانی ها سازگاری دارد. در واقع فرهنگ غذایی این کشور...

17 شهریور 1401

کدام روغن برای آشپزی مناسب است ؟

همه انواع روغن سرخ کردنی و پخت و پز از نظر کارایی، عطر و طعم با هم برابر نیستند. برخی از روغن ها نسبت به دما های بالا مقاوم تر بوده و برای سرخ کردن ایده آل هستند. برخی دیگر فوق العاده طعم دار هستند، اما در مقابل حرارت ضعیف بوده و دود می نمایند. اما سوالی هایی...

16 شهریور 1401

سالاد بروشتا میگو

این شام سبک را با میگو درست می کنند که سرشار از ویتامین و پروتئین است. در ضمنً فسفر نیز دارد که بسیار برای کارکرد مغز مفید است.

18 مرداد 1401

طرز تهیه شربت آلبالو خوشرنگ به 3 روش با آلبالو و آب آلبالو

شربت آلبالو از انواع نوشیدنی خنک و به عنوان یک شربت ضد عطش سرد از جمله ترفندهای قدیمی مادربزرگ ها برای درمان گرمازدگی بزرگسالان در روزهای گرم تابستان است. این در حالی است که آلبالو چه به صورت میوه تازه و چه به صورت شربت مجلسی از قدیم الایام برای درمان...

30 تیر 1401

طرز تهیه بزقورمه؛ غذای سنتی کرمان

خبرنگارانـ غذاهای محلی ریشه در سنت ها و آداب و رسوم مردم هر ناحیه ای دارند. کشور ما ایران به علت داشتن اقلیم ها و قومیت های گوناگون دارای فرهنگ ها و سنت های بسیاری است و همین مسئله در ایجاد تنوع غذایی نقش مهمی داشته است. شهر کرمان دارای غذاهای سنتی لذیذ...

29 تیر 1401

طرز تهیه شربت زرشک ???? خوش رنگ و غلیظ به 4 روش خوشمزه

شربت زرشک با آن رنگ مجذوب کننده و مزه دلنشینی که دارد، سرشار از مواد مغذی و ویتامین های ضروری برای بدن است و مصرف آن می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند. در طرز تهیه شربت زرشک در طب سنتی به عنوان یک می توانید هم از زرشک قرمز تازه و هم زرشک خشک استفاده کنید....

28 تیر 1401

5 راز هیدراته ماندن در تابستان از زبان متخصصین

تقریبا همه خانواده ها با نزدیک شدن به فصل تابستان و تعطیلی مدارس، برای سرگرمیات تابستانی مثل رفتن به استخر، مسافرت و وقت گذرانی در فضای باز برنامه ریزی می نمایند. روزهای پرنور و طولانی، زمان خوبی برای سرگرمی و جذب ویتامین D از خورشید هستند؛ اما نباید...

28 تیر 1401

15 روش طلایی برای جلوگیری از وا رفتن فلافل خانگی

جلوگیری از وا رفتن فلافل یکی از مهم ترین فوت و فن هایی است که باید برای خانگی به آن توجه کنید. در بسیاری از مواقع در زمان سرخ کردن فلافل بافت منسجمی پیدا نمی کند و متلاشی می گردد. اما آیا می دانید علت وا رفتن فلافل خانگی چیست؟ مهم ترین فوت و فن فلافل که باید...

19 تیر 1401

طرز تهیه کباب حسینی به 4 روش

کباب حسینی یک کباب سنتی ایرانی است و از زمان های بسیار قدیم طبخ می شده است. در گذشته برای درست کردن کباب حسینی به جای سیخ چوبی، از چوب درخت انار استفاده می کردند. کباب حسینی به روش های مختلفی پخته می شود؛ با گوشت گوسفندی، گوشت گوساله، گوشت چرخ کرده و گوشت...

29 خرداد 1401

خورشت آلو اسفناج با گوشت قلقلی

یکی از خورشت های اصیل ایرانی که وقتی عطرش در خانه می پیچد شما را یاد خانه قدیمی مادربزرگ می اندازد، خورشت آلو اسفناج است که طعمی لذت بخش دارد.

23 خرداد 1401

طرز تهیه اسنک مرغ خانگی و خوشمزه

همه ما اسنک مرغ را دوست داریم و هر از گاهی آن را درست می کنیم. این غذا در بیشتر کشورهای خارجی و بعلاوه ایران به عنوان پیش غذا سرو می گردد و معمولاً به علت در دسترس بودن مواد تهیه آن، خیلی سریع آماده می گردد. طرز تهیه اسنک مرغ ساده است و شما می توانید با مواد...

23 خرداد 1401

تخم مرغ آب پز، طرز تهیه تخم مرغ آب پز

شاید وقتی در خصوص تخم مرغ آب پز حرف زده می گردد، همه فکر می کنیم که با یک کار راحت روبرو خواهیم شد و به سرعت می توانیم آن را آماده و میل کنیم. اما واقعاً این طور نیست. چرا که انواع روش های آب پز کردن تخم مرغ وجود دارد که برای درست کردن هر کدام باید نکات خاصی...

11 خرداد 1401

محبوب ترین میان وعده های جهان کدامند؟

گاهی وقت ها به جز سه وعده اصلی، آدم دوست دارند میان وعده ای خوشمزه بخورد. همین موضوع باعث شده است در هر کشور چند میان وعده محبوب وجود داشته باشد.

16 اردیبهشت 1401

ترفند های آشپزی سریع برای خانم های شاغل

یکی از کار هایی که برای اغلب بانوان زمانبر و البته بسیار مهم است، آشپزی است. داشتن سرعت عمل در تهیه غذای سالم و مقوی برای این دسته از بانوان بسیار حائز اهمیت است به همین دلیل در این مطلب پیشنهاد هایی برای تان داریم تا با بهره گیری از آن ها بتوانید در مدت...

5 اردیبهشت 1401

طرز تهیه کیک زعفرانی؛ طعم دلپذیر زعفران و گلاب

خبرنگارانـ کیک ها از جمله دسر ها و عصرانه های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوه ای، خامه ای، شکلاتی، پنیری، کره ای و... تهیه می شوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. کیک زعفرانی یکی از انواع کیک های عصرانه است که به خاطر داشتن زعفران...

3 اردیبهشت 1401

برای یک ماه عسل رمانتیک کجا برویم؟

برای یک ماه عسل رویایی نیازی به صرف هزینه های هنگفت نیست و با کمی برنامه ریزی، می توان مقاصدی را برای سفر انتخاب کرد که تا حدودی مقرون به صرفه و در عین حال رمانتیک هستند.

19 فروردین 1401

غذاهای خیابانی خوشمزه در ژاپن (قسمت اول)

غذای حاضری و خیابانی به عنوان بخشی از فرهنگ آشپزی هر کشور به علت قیمت مناسب و در دسترس بودن آن همواره مورد توجه گردشگران بوده است. در این مقاله خبرنگاران شما را با چند نمونه از غذاهای خیابانی مخصوص ژاپن آشنا خواهیم کرد.

23 بهمن 1400

روغن های خوراکی؛ طعم دهنده هایی خارق العاده و پر مصرف

مصرف روغن های خوراکی در دنیای آشپزی، امری بدیهی است. برای آشنایی بیشتر با این ماده خوراکی و چگونگی مصرف آن، همراه خبرنگاران همراه باشید.

15 بهمن 1400

طرز تهیه برشتوک شکلاتی، ویژه شب یلدا

خبرنگارانـ برشتوک یکی از شیرینی های سنتی و محبوب ایرانی است که اصالت آن به شهر اصفهان بر می شود. پایه اصلی برشتوک آرد نخود تفت داده شده است. معمولاً برای تهیه برشتوک نیازی به استفاده از فر نیست و شما می توانید این شیرینی را به راحتی در منزل تهیه کرد. این...

4 بهمن 1400
تعداد: (46)