خورشت آلو اسفناج با گوشت قلقلی

به گزارش وبلاگ ماریانا، یکی از خورشت های اصیل ایرانی که وقتی عطرش در خانه می پیچد شما را یاد خانه قدیمی مادربزرگ می اندازد، خورشت آلو اسفناج است که طعمی لذت بخش دارد.

خورشت آلو اسفناج با گوشت قلقلی

یکی از خورشت های ایرانی که هواداران زیادی هم دارد خورشت آلو اسفناج است. این روزها که فصل اسفناج کم کم دارد به سرانجام می رسد، بد نیست که این خورشت را امتحان کنید تا از مزه بی نظیر آن لذت ببرید. این خورشت به غیر از مزه بسیار خوبی که دارد دارای ویتامین و املاح مفیدی است. با وبلاگ ماریانا همراه باشید تا خورشت آلو اسفناج با گوشت قلقلی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه خورشت آلو اسفناج با گوشت قلقلی

  • اسفناج 1 کیلوگرم
  • آلو بخارا 10 تا 15 عدد
  • گوشت چرخ نموده 250 گرم
  • پیاز 3 عدد
  • رب انار 1 قاشق غذاخوری یا 3 قاشق آبغوره
  • نمک 1 قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای خوری
  • پودرسیر 1 قاشق چای خوری
  • دارچین نصف قاشق چای خوری
  • زعفران دم نموده 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با گوشت قلقلی

مرحله اول

یک عدد پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس داخل گوشت چرخ نموده بریزید و با نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب مواد را ورز دهید. از مواد به اندازه یک گردو بردارید و کوفته قلقلی درست کنید. گوشت ها را نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا کمی خودش را بگیرد.

مرحله دوم

بعد از اینکه اسفناج ها را شستید و کمی خشک شد، ریز خرد کنید. سپس آن ها را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا آب اسفناج کشیده گردد. وقتی که آب اسفناج کشیده شد، اندازهی روغن داخل تابه بریزید و بگذارید تا اسفناج سرخ گردد و رنگ آن کمی تغییر کند.

مرحله سوم

دو عدد پیاز را خرد کنید و داخل تابه بریزید و تفت دهید تا نرم و سبک گردد. بعد از آنکه پیازها سرخ شد زردچوبه را بریزید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته گردد.

مرحله چهارم

سپس گوشت قلقلی ها را از یخچال درآورید و داخل تابه با کمی روغن سرخ کنید. هر دو طرف گوشت ها را تفت دهید تا رنگش تغییر کند.

مرحله پنجم

اسفناج هایی را که سرخ نموده اید به قابلمه گوشت قلقلی ها اضافه و حدود 1 تا 2 لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و 30 دقیقه زمان دهید تا خورشت شما کاملا جا بیفتد. زمانی که متوجه شدید خورشت شما به روغن افتاده است آلو بخارا، زعفران دم شده و آبغوره را اضافه کنید. اندازه نمک خورشت را هم در این مرحله بچشید. چیزی در حدود یک ربع بعد خورشت شما آماده است و می توانید آن را سرو کنید.

اگر به خورشت های ایرانی علاقه دارید، خورشت فسنجان با هویج را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه خورشت آلو اسفناج با گوشت قلقلی

  • رب انار را هم می توانید به جای آبغوره یا آب لیموترش در خورشت بریزید.
  • آلوها را از قبل کمی خیس کنید.
  • اسفناج برای برطرف کم خونی بسیار مفید است.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای غذایی بیشتر این غذاها شما را تا افطار سیر نگه می دارد را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "خورشت آلو اسفناج با گوشت قلقلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خورشت آلو اسفناج با گوشت قلقلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید