طرز تهیه سوپ ماهیچه مراکشی خوش طعم و مقوی در خانه
به گزارش وبلاگ ماریانا، مراکش یکی از کشورهای شمال غرب آفریقا است که سواحل اقیانوس اطلس یکی از جاذبه های طبیعی و گردشگری این کشور به شمار میرود. علاوه بر زیبایی های طبیعی مراکش پر از طعم ها و مزه های خوشمزه است که به ذائقه ما ایرانی ها سازگاری دارد. در واقع فرهنگ غذایی این کشور از فرهنگ غذایی عرب، یهود، بربر و منطقه آفریقای سیاه و حتی روم برگرفته شده است. تنوع غذایی در این کشور آنقدر بالاست که هر منطقه غذای مخصوص به خود را دارد. تا به اینجا دستورالعمل برخی از غذاهای مراکشی را در اختیارتان قرار دادیم.
پیشنهاد می کنیم اگر علاقه مند به ایجاد تنوع غذایی و امتحان کردن طعم های تازه هستید با غذاهای مراکشی بیشتر آشنا شوید و حتی آن ها را در میهمانی هایتان سرو کنید. در این دستورالعمل می خواهیم طرز تهیه سوپ ماهیچه مراکشی را در اختیارتان قرار دهیم. این سوپ خوشمزه با ماهیچه گوسفندی تهیه شده و با ادویه ها و گیاهان معطری مزه دار می گردد که طعم آن را فوق العاده می نماید. مواد لازم را تهیه نموده و مراحل تهیه را مرحله به مرحله با رعایت نکات پیش روید تا طعم مجذوب کننده این سوپ را امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه سوپ ماهیچه مراکشی
- روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
- ماهیچه گوسفندی (900 گرم) دو عدد
- پیاز میانه (خرد شده) یک عدد
- سیر (خرد شده) دو حبه
- هویج میانه (خرد شده) دو عدد
- ساقه کرفس (خرد شده) دو عدد
- زیره آسیاب شده دو قاشق چای خوری
- گشنیز آسیاب شده دو قاشق چای خوری
- زنجبیل ساییده شده نصف قاشق چای خوری
- دارچین آسیاب شده نصف قاشق چای خوری
- گوجه فرنگی خرد شده 400 گرم
- عصاره گوشت یک عدد
- عدس (شسته شده) نصف فنجان
- جعفری خرد شده یک چهارم فنجان
- نمک یک قاشق چای خوری
طرز تهیه سوپ ماهیچه مراکشی خوشمزه و مقوی
مرحله اول
غذاهای مراکشی به ادویبه و طعم فراموش نشدنیشان معروفند و ما تا به حال چند مدل از آنها مانند خورشت مرغ مراکشی، خوراک زالوک و سوپ کوفته قلقلی را به شما معرفی نموده ایم. حالا نوبت به یک سوپ مقوی و خوشمزه است؛ برای تهیه سوپ ماهیچه مراکشی ابتدا باید روغن را داخل یک قابلمه بزرگ با حرارت میانه تا زیاد گرم کنید. سپس ماهیچه ها را به قابلمه اضافه نموده و تا زمانی که تغییر رنگ دهند یعنی حدود شش تا هفت دقیقه تفت داخل روغن تفت دهید. پس از اینکه ماهیچه شما خوب تفت داده شد آن را از قابلمه بیرون بیاورید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
حالا تمام سبزیجات را شسته و داخل آبکش بریزید تا خشک شوند. بعد آن ها را خرد کنید و پیاز، سیر، هویج و کرفس خرد شده را به همان قابلمه ای که ماهیچه ها را در آن تقت داده اید اضافه کنید. مواد را پنج دقیقه تفت دهید تا زمانی که پیازها نرم شوند. سپس زیره، گشنیز، زنجبیل و دارچین را اضافه کنید. به مدت یک دقیقه تا زمانی که مواد معطر شوند، به تفت دادن ادامه دهید.
مرحله سوم
ماهیچه ها را با گوجه فرنگی خرد شده، عصاره گوشت و شش فنجان آب سرد به ظرف برگردانید. بگذارید تا مواد جوش بیاید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا مواد به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم آرام آرام بپزند.
مرحله چهارم
پس از یک ساعت در این مرحله عدس را که شسته و پاک کردید، اضافه کنید و بگذارید عدس هم با باقی مواد به آرامی پخته و نرم گردد. البته شما می توانید همزمان عدس را نیز در ظرفی جداگانه بپزیدو بعد به مواد داخل قابلمه اضافه کنید؛ با این روش سوپتان سریع تر حاضر خواهد شد.
مرحله پنجم
قابلمه را از روی حرارت بردارید. ماهیچه ها را از داخل قابلمه برداشته و استخوان ها و چربی های آن را جدا نموده و دور بریزید. گوشت به جامانده را خرد نموده و همراه جعفری خرد شده به قابلمه اضافه کنید. دوباره قابلمه را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا مواد حدود پنج دقیقه دیگر با هم بجوشند. سوپ ماهیچه مراکشی را داخل ظرف مناسب سرو نموده و نوش جان کنید.
فوت و فن های طرز تهیه سوپ ماهیچه
- حتما ماهیچه ها را با باقی مواد بپزید تا آب قلم و گوشت داخل سوپ باشد و طعم آن را لذیذتر کند.
- اگر مایل باشید می توانید از مقداری فلفل سیاه برای طعم دهی تندی به سوپ اضافه کنید.
- تمام سبزیجات را به یک مقدار و به صورت تقریبا ریز خرد کنید تا ظاهر سوپ تان بهتر گردد.
- اگر عجله دارید می توانید این سوپ را داخل زودپز درست کنید.