5 راز هیدراته ماندن در تابستان از زبان متخصصین

به گزارش وبلاگ ماریانا، تقریبا همه خانواده ها با نزدیک شدن به فصل تابستان و تعطیلی مدارس، برای سرگرمیات تابستانی مثل رفتن به استخر، مسافرت و وقت گذرانی در فضای باز برنامه ریزی می نمایند. روزهای پرنور و طولانی، زمان خوبی برای سرگرمی و جذب ویتامین D از خورشید هستند؛ اما نباید فراموش کنید که حتما باید بدنتان را هیدراته نگه دارید تا خطری سلامتی تان را تهدید نکند. البته آب خوردن به صورت مداوم می تواند آزاردهنده باشد، اما با چند ترفند ساده می توان به هیدراته ماندن در تابستان دست پیدا کرد. در این مطلب از خبرنگاران مگ می خواهیم درباره رازهای هیدراته ماندن در تابستان با شما صحبت کنیم.

5 راز هیدراته ماندن در تابستان از زبان متخصصین

چرا باید آب بخوریم؟

وقتی بدن ما کم آب می گردد، اندام ها و ارگان ها مایع و الکترولیت کافی برای عملکرد صحیح ندارند. الکترولیت ها مواد معدنی موجود در بدن مثل پتاسیم، سدیم و کلسیم هستند که در میوه هایی که می خوریم و مایعاتی که می نوشیم یافت می شوند. تمام قسمت های بدن با یاری مایعات و الکترولیت ها می توانند به خوبی وظایف خود را انجام داده و بدن را سالم نگه دارند. پس می بینید که هیدراته ماندن در تابستان یک امر ضروری است.

ترفندهایی برای هیدراته ماندن در تابستان

حالا که متوجه اهمیت نوشیدن آب و نوشیدنی های مختلف در فصل گرما شده اید، می خواهیم 5 ترفند هیدراته ماندن در تابستان را به شما آموزش بدهیم.

1. میوه و سبزی بخورید

مصرف میوه های پر آب مثل هندوانه، توت فرنگی، گریپ فروت، هلو و طالبی می تواند اندازه قابل توجهی از آب مورد احتیاج بدنتان را فراهم کند. بعلاوه سبزیجات یا صیفی جاتی مثل خیار، کاهو، کدوی سبز، کرفس و گوجه فرنگی هم پر از آب هستند و مصرف روزانه آن ها در کنار غذا می تواند به هیدراته ماندن بدن در تابستان یاری کند. این میوه ها و سبزیجات در خود مواد معدنی ضروری مورد احتیاج بدن را هم دارند و به تعادل مایعات و الکترولیت های بدن یاری می نمایند.

2. قهوه سرد بنوشید

قهوه بخشی از مایعات ضروری روزانه برای بدن شما را تامین می نماید. 98% فنجان قهوه شما را آب تشکیل دادهه و نوشیدن یک فنجان قهوه در صبح، می تواند اندازه آب مناسبی را به بدنتان برساند. با اضافه کردن چند قطعه یخ به فنجان قهوه می توانید دمای آن را پایین بیاورید تا از نوشیدن آن در روزهای گرم تابستان اذیت نشوید. در طول روز هم می توانید چند فنجان قهوه سرد بنوشید، البته اگر نگران اندازه کافئین وارد شده به بدنتان هستید، می توانید از قهوه بدون کافئین بهره ببرید.

3. چای سرد بنوشید

فرقی ندارد طعم چای سیاه را دوست دارید یا چای سبز یا حتی دمنوش، نوشیدن چند لیوان چای سرد در طول روز می تواند به هیدراته ماندن در تابستان یاری کند. چای یا دمنوش را به روش همیشگی دم کنید و سپس آن را شیرین نموده و در شیشه در دار ریخته و مدتی در یخچال قرار دهید تا خنک گردد. هر زمانی که تصمیم داشتید چای یا دمنوش سرد را بنوشید چند قطعه یخ در لیوان قرار دهید و چای یا دمنوش سرد و شیرین را روی آن بریزید. شما می توانید در روز چندین لیوان چای سرد بنوشید چون کافئین چای تقریبا نصف قهوه است و اندازه کمی کافئین به بدنتان وارد می کنید. چای های میوه ای و دمنوش ها هم بدون کافئین هستند و به راحتی می توانید از آن ها بهره ببرید.

4. سوپ سرد بخورید

برای وعده های غذایی سوپ سرد را انتخاب کنید. سوپ گازپاچو یک سوپ سرد اسپپانیایی است که با گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، خیار، سیر و پیاز آماده می گردد. البته ما ایرانیان غذایی سرد مخصوص فصل گرما داریم که به راحتی دمای بدن را پایین آورده و آب مورد احتیاج بدن را تامین می نماید. بله آبدوغ خیار یک غذای قدیمی و خوش طعم است که می توانید در فصل تابستان مصرف کنید. میوه هایی مثل سیب و انگور در کنار خیار و گردو می توانند منبع مناسبی برای تامین مواد معدنی و قند مورد احتیاج بدن باشند. بعلاوه ترکیب نعنا و ماست یا دوغ خنک به پایین آمدن دمای بدن یاری می نماید. در آخر با اضافه کردن کمی آب و چند قطعه یخ به غذا می توانید یک وعده غذای سرد، مقوی و پر آب مصرف کنید. این غذا به خوبی به هیدراته ماندن در تابستان یاری می نماید.

5. آب نارگیل بنوشید

به جای نوشیدن آبمیوه های مختلف به سراغ آب نارگیل بروید. آب نارگیل کالری و قندهای اضافه کمتری نسبت به آب میوه های مختلف دارد و منبع خوبی از پتاسیم است. چند شیشه آب نارگیل در یخچال قرار دهید تا حسابی خنک گردد، سپس روزی یک لیوان به جای آبمیوه از آن بنوشید.

طرز تهیه سوپ گازپاچو

  • پوره هندوانه را همراه با پوره گوجه فرنگی، خیار، فلفل هالوپینو، روغن و سرکه را در مخلوط کن بریزید تا یک دست گردد.
  • مخلوط را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و به آن نمک و فلفل اضافه کنید. در ظرف را ببندید و آن را حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. حتی می توانید گازپاچو را یک روز قبل از مصرف آماده نموده و در یخچال نگه دارید.
  • اندازهی بادام را در فر با دمای 350 درجه قرار دهید تا طلایی گردد. معمولا بین 8 تا 10 دقیقه زمان ضروری است که بادام طلایی گردد. اگر فر ندارید می توانید بادام را در تابه ریخته و روی حرارت تفت دهید.
  • پنیر فتا را در یک کاسه کوچک با خامه ترش مخلوط کنید و سپس به این ترکیب شیر اضافه کنید.
  • هندوانه و خیار را در کاسه ها قرار دهید، روی آن مخلوط خامه ای که آماده کردید ریخته و روی آن بادام بریزید. در آخر گازپاچو را روی مخلوط بریزید و اندازهی روغن، نمک دریا و فلفل روی سوپ بپاشید.

مرور کلی

تابستان فصل گرما است و این موضوع در ایران، که اقلیمی گرم و خشک دارد، شدیدتر هم است. پس بسیار مهم است که به اندازه کافی مایعات بنوشید تا بدنتان با مشکل روبه رو نگردد. هیدراته ماندن در تابستان بسیار مهم است اما نوشیدن آب ساده نمی تواند مشکل را حل نماید چون نوشیدن اندازه زیادی آب ساده می تواند فشار خون را کاهش داده و مسائل دیگری ایجاد کند. با مصرف میوه ها و سبزیجات، نوشیدن مایعات و شربت های سرد و بعلاوه مصرف غذاهای پر آب و سرد می توانید به خوبی بدن خود را در تابستان هیدراته نگه ندارید.

این مطلب صرفا جنبه آموزش و اطلاع رسانی دارد. پیش از استفاده از توصیه های این مطلب حتما با پزشک متخصص مشورت کنید. برای اطلاعات بیشتر بیانیه برطرف مسؤولیت وبلاگ ماریانا مگ را بخوانید.

منبع: Urologyhealth

منبع: دیجیکالا مگ

به "5 راز هیدراته ماندن در تابستان از زبان متخصصین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 راز هیدراته ماندن در تابستان از زبان متخصصین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید