سالاد بروشتا میگو

به گزارش وبلاگ ماریانا، این شام سبک را با میگو درست می کنند که سرشار از ویتامین و پروتئین است. در ضمنً فسفر نیز دارد که بسیار برای کارکرد مغز مفید است.

سالاد بروشتا میگو
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • 450 گرم میگوی بزرگ پوست کنده
  • 600 گرم گوجه فرنگی گیلاسی زرد و قرمز
  • ¼ پیمانه جعفری خرد شده
  • ¼ پیمانه سس چیلی شیرین
  • یک عدد باگت بزرگ
  • 3 قاشق غذاخوری سس مایونز
  • سس فلفل (اختیاری)

طرز تهیه

1- میگو، گوجه فرنگی، جعفری و سس شیرین چیلی را در یک کاسه کوچک با یکدیگر مخلوط کنید.

2- نان ها را حلقه ای برش دهید. روی سطح آنها سس مایونز بمالید و داخل سینی فر بچینید . آنها را در طبقه وسط فر قرار دهید و دو دقیقه حرارت دهید تا برشته شوند.

3- روی نان های تست شده، مخلوط میگو بگذارید و با سس فلفل سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 404
  • چربی: 11 گرم
  • کلسترول: 225 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 44 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 31 گرم
  • سدیم: 885 میلی گرم
  • پتاسیم: 513 میلی گرم
  • کلسیم: 81 میلی گرم
  • آهن: 6 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "سالاد بروشتا میگو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سالاد بروشتا میگو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید