طرز تهیه اسنک مرغ خانگی و خوشمزه
به گزارش وبلاگ ماریانا، همه ما اسنک مرغ را دوست داریم و هر از گاهی آن را درست می کنیم. این غذا در بیشتر کشورهای خارجی و بعلاوه ایران به عنوان پیش غذا سرو می گردد و معمولاً به علت در دسترس بودن مواد تهیه آن، خیلی سریع آماده می گردد. طرز تهیه اسنک مرغ ساده است و شما می توانید با مواد غذایی که در خانه دارید، این غذا را آماده کنید. ما در این مطلب از بلاگ خبرنگاران به آموزش تهیه اسنک مرغ خانگی می پردازیم.
مواد لازم برای تهیه اسنک مرغ
- فیله مرغ: 4 عدد
- قارچ: 400 گرم
- پیاز: 1 عدد درشت
- فلفل دلمه ای: 1 عدد
- نان تست: 12 عدد
- پنیر پیتزا: 200 گرم
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- زردچوبه و روغن: به مقدار لازم
حتما بخوانید: مجذوب کننده ترین رسپی های اسنک گوشت
طرز تهیه اسنک مرغ
- ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا سبک گردد. سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز و ادویه ها با هم ترکیب شوند.
- فیله های مرغ را به صورت نگینی خرد نموده و به تابه اضافه می کنیم. فیله ها را در حدی که تغییر رنگ بدهند و قهوه ای شوند، سرخ می کنیم. در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد نموده و به تابه اضافه می کنیم.
- تفت دادن مواد را ادامه می دهیم تا قارچ ها آب بیندازند. آنقدر تفت می دهیم که آب اضافی آنها به طور کامل تبخیر شوند. در آخر مقداری نمک و ادویه به مواد اضافه می کنیم و تابه را کنار می گذاریم. حالا خشکی های اطراف نان های تست را با یک کارد تیز برش می زنیم.
- روی هر نان تست مقداری از مایه مرغ می ریزیم، سپس مقداری پنیر را هم روی مایه مرغ ریخته و در آخر یک نان تست دیگر روی مایه مرغ و پنیر پیتزا قرار می دهیم و با کف دست کمی فشار می دهیم تا نان ها به هم بچسبند.
- یکی از نکات مهمی که هنگام درست کردن اسنک باید توجه داشته باشیم این است که حتماً مواد را در مرکز نان تست بریزیم و حداقل از کناره های نان تست یک سانتی متر فاصله داشته باشد تا زمان پخت بیرون نریزد.
- حالا نان تست کامل را داخل ساندویچ ساز قرار و درب ساندویچ ساز را می بندیم تا اسنک ها آماده گردد. در انتها، اسنک های آماده شده را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم نموده و با سس کچاپ خانگی سرو کنید.
حتما بخوانید: فهرست 8 غذای ساده و سریع و خوشمزه
دستور پخت اسنک مرغ با ساندویچ ساز
- سطح دستگاه ساندویچ ساز را با کمی روغن چرب کنید. نان تست ها را آماده کنید. می توانید دور نان ها را برش بزنید. اکنون نان تست را داخل ساندویچ ساز قرار دهید.
- روی هر تکه نان را با یک قاشق غذاخوری سس کچاپ مرطوب کنید. یک ورق پنیر روی نان بگذارید. یک تا دو قاشق غذاخوری از مخلوط مرغی که آماده نموده اید را در مرکز نان بگذارید و کمی پخش کنید.
- حالا روی مخلوط مرغ را با یک ورق دیگر پنیر پیتزا بپوشانید. یک نان تست دیگر روی تمام ساندویچ ها بگذارید. حالا اسنک ها را بپزید. طرز تهیه اسنک مرغ با ساندویچ ساز ممکن است حدود سه تا شش دقیقه زمان بر باشد. برای این کار می توانید از دستگاه گریل هم یاری بگیرید.
- وقتی نان تست شما ترد شد، اسنک آماده است. حالا نان تست ها را با انواع سس سرو کنید.
حتما بخوانید: طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ پنیری در 10 دقیقه
نکات مهم در تهیه اسنک مرغ
- این ساندویچ را با نان باگت یا نان همبرگر می توان تهیه کرد؛ اما مسلما طعم آن متفاوت خواهد شد.
- به جای مرطوب کردن نان با سس کچاپ می توانید هنگام سرخ دادن مواد ساندویچ، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه نموده و با آن تفت دهید.
- اگر می خواهید اسنک شما رژیمی باشد، مقدار پنیر و سس را کاهش دهید. بعلاوه می توانید به جای مرغ سرخ شده از مرغ پخته بهره ببرید. در این روش باید مرغ را با یک عدد پیاز بپزید. سپس گوشت آن را ریش ریش کنید.
- برای تهیه اسنک مرغ و سبزیجات می توانید از سبزیجات مختلف مثل جعفری، اسفناج و سایر موارد هم بهره ببرید. برای هر اسنک به مقدار احتیاج از سبزیجات بهره ببرید.
کلام آخر
با تهیه اسنک مرغ می توانید یک وعده غذایی بسیار خوشمزه درست کنید. تهیه این غذا بسیار ساده است و تنها کافیست مراحلی که در بالا توضیح داده شد را یکی یکی انجام دهید. اسنک مرغ را می توانید به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کنید و از خوردن آن در کنار خانواده و دوستان نهایت لذت را ببرید. فقط یادتان باشد از انواع سس ها از جمله سس قرمز، سس خردل و سس مایونز با طعم های مختلف بهره ببرید تا اسنک های خود را مزه دار نموده باشید.