توپک سیب زمینی با گوشت چرخ نموده
به گزارش وبلاگ ماریانا، توپک سیب زمینی با گوشت چرخ نموده یک ایده بسیار خوب برای مهمانی و تولدها است که می توانید در کنار غذای اصلی آن را سرو کنید.
توپک سیب زمینی با گوشت چرخ نموده یکی از فست فودهای فوق العاده خوشمزه است که گزینه خوبی برای مهمانی ها و مجالس به شمار می رود. استفاده از پنیر در این غذا دلخواه است و شما می توانید مواد را داخل پودر سوخاری رنگی بزنید تا غذایی با ظاهر بسیار زیبا داشته باشید. با وبلاگ ماریانا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه توپک سیب زمینی با گوشت چرخ نموده
- سیب زمینی 4 عدد
- گوشت چرخ نموده 200 گرم
- پیاز 1 عدد
- کره 15 گرم
- نشاسته ذرت 100 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- شیر 1/2 پیمانه
- پودر پانکو یا آرد سوخاری 1 پیمانه
- نمک، فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم
طرز تهیه توپک سیب زمینی با گوشت چرخ نموده
مرحله اول
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک گردد. بعد گوشت چرخ نموده را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت خوب سرخ گردد و تغییر رنگ دهد. در خاتمه نمک و فلفل سیاه بزنید و از روی حرارت بردارید تا خنک گردد.
مرحله دوم
سیب زمینی ها را بشویید و به همراه کمی نمک و آب بگذارید تا بپزند. بعد از پخت بگذارید تا سیب زمینی کمی خنک گردد. پوست سیب زمینی را جدا کنید و داخل یک کاسه بریزید و رنده یا له کنید تا یکدست گردد و تکه ای درشت داخل آن نباشد.
مرحله سوم
به سیب زمینی رنده شده به دلخواه کمی جعفری ساطوری شده و نمک و فلفل سیاه و آویشن بزنید و بعد کره ذوب شده را به همراه نشاسته ذرت اضافه کنید و هم بزنید. میزانی از مواد را در دست گرد و کف دست پهن کنید و سپس از مواد گوشتی داخل آن قرار دهید و مجدد مانند گردو مواد را ببندید.
مرحله چهارم
شیر و تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه را داخل کاسه بریزید و بزنید تا از لختگی خارج گردد و بعد توپک ها را ابتدا داخل تخم مرغ بعد داخل پودر پانکو بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. در خاتمه روی دستمال روغن گیر قرار دهید و به همراه سس دلخواه سرو کنید. اگر به غذاهای ساندویچی علاقه دارید، طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه توپک سیب زمینی با گوشت چرخ نموده
- به دلخواه می توانید به مواد پنیر ورقه ای اضافه کنید.
- اگر سیب زمینی را داغ داغ رنده کنید مواد خمیری می گردد.
- اگر دست های شما هنگام گرد کردن مواد به خمیر می چسبد کمی دست خود را چرب کنید.
پیشنهاد مطالعه: این غذا را در کنار یک ترشی خانگی مثل ترشی گوجه فرنگی یک روزه نوش جان نمایید.
منبع: پیام دلتا