طرز تهیه پیده سوجوک سولیکو

به گزارش وبلاگ ماریانا، پیده یکی از انواع غذاهای نانی ترکیه ، یونان و برخی کشورهای عربی است که نام های مختلفی دارد. در کشور های عربی پیده را به نام لاه مجون می شناسند. مایه اصلی پیده می تواند، گوشت، مرغ، انواع سبزیجات، پنیر یا تخم مرغ باشد.در این جا ما قصد داریم تا طرز تهیه پیده سوجوک سولیکو را به شما آموزش دهیم. سوجوک محصولی لوکس و منحصر به فرد با 90 درصد گوشت گوساله است که برای تهیه انواع صبحانه، ساندویچ و پیتزا مناسب است.

طرز تهیه پیده سوجوک سولیکو

مواد لازم برای پیده سوجوک سولیکو

  • سوجوک سولیکو یک دوم بسته
  • پنیر پیتزا به میزان لازم

مواد لازم برای خمیر پیده

  • آرد سفید سه لیوان
  • خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
  • آب ولرم یا یک استکان شیر کم چرب کاله خرید آنلاین یک لیوان

طرز تهیه پیده سوجوک سولیکو

مرحله اول

ابتدا یک کاسه بردارید و خمیر مایه را با آب ولرم و نمک ترکیب کنید. سپس آرد را اضافه نموده و به خوبی مواد را ورز دهید. سطح خمیر را با یک پارچه پوشانده و به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا خمیر پف نموده و به عمل آید.

مرحله دوم

پس از این مدت، سطح یک سینی نچسب میزانی آرد بپاشید و خمیر را به یاری وردنه پهن کنید. سپس آن را با ضخامت حدود نیم سانتی متر به شکل بیضی درآورید و لبه های خمیر را به سمت بالا فرم دهید.

مرحله سوم

حالا سوجوک سولیکو را سطح خمیر بچینید. در صورت تمایل می توانید میزانی پنیر پیتزا و زرده تخم مرغ یا ورقه های گوجه فرنگی اضافه کنید. لبه های خمیر را با کره چرب کنید.

مرحله چهارم

سطح سینی فر آرد پاشیده و پیده را به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از 30 دقیقه پیده ها آماده اند. آن را از ظرف فر خارج نموده و داخل ظرف مناسب سرو کنید.

برای تهیه این غذا می توانید از هر موادی که مایل هستید، بهره ببرید. نوش جان!

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پیده سوجوک سولیکو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیده سوجوک سولیکو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید