15 روش طلایی برای جلوگیری از وا رفتن فلافل خانگی

به گزارش وبلاگ ماریانا، جلوگیری از وا رفتن فلافل یکی از مهم ترین فوت و فن هایی است که باید برای خانگی به آن توجه کنید. در بسیاری از مواقع در زمان سرخ کردن فلافل بافت منسجمی پیدا نمی کند و متلاشی می گردد. اما آیا می دانید علت وا رفتن فلافل خانگی چیست؟ مهم ترین فوت و فن فلافل که باید در طرز تهیه این غذا به آن توجه کنید چیست؟ چه راهکارهایی برای جلوگیری از وا رفتن فلافل وجود دارد؟ در این مقاله از سرویس در می توانید با نکاتی که موجب وا رفتن فلافل خانگی می گردد آشنا شوید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در خصوص راز و رمز فلافل خانگی و طریقه وا نرفتن آن پاسخ خواهیم داد.

15 روش طلایی برای جلوگیری از وا رفتن فلافل خانگی

علت وا رفتن فلافل خانگی چیست؟

دلایل وا رفتن فلافل خانگی معمولاً فرق دارد. گاهی اوقات استفاده نامناسب از مواد اولیه و اشکالاتی در فرایند تهیه مایه فلافل موجب می گردد تا فلافل شما بعد از سرخ شدن در روغن وا برود و بافت مناسبی نداشته باشد. اما علت وا رفتن فلافل خانگی چیست؟ در ادامه می توانید با علت های وا رفتن فلافل آشنا شوید.

  • شل بودن مایه فلافل
  • استفاده از نخودهای کنسروی و پخته شده به جای نخود خام برای تهیه فلافل
  • عدم استفاده از آرد
  • استفاده از روغن بسیار زیاد برای سرخ کردن فلافل
  • زیاد بودن میزان پیاز یا آب پیاز در مایه فلافل
  • استراحت نکردن مایه فلافل قبل از سرخ کردن
  • چرخ نکردن مواد فلافل به مقدار لازم
  • ورز ندادن مایه فلافل قبل از پخت

نکات طلایی برای جلوگیری از وا رفتن فلافل

جلوگیری از وا رفتن فلافل برای افرادی که تجربه و تبحر زیادی در درست کردن این غذا دارند، بسیار ساده است. تنها ضروری است با فوت و فن های طرز تهیه فلافل آشنا باشید و علت خراب شدن فلافل را شناسایی کنید. در ادامه می توانید با نکات طلایی برای حل مشکل وا رفتن فلافل آشنا شوید.

1- مواد فلافل را به مقدار چرخ کنید

نکته مهم و کاربردی برای جلوگیری از وا رفتن فلافل چرخ کردن مواد به مقدار لزوم است. مواد فلافل نباید بیش از حد نرم و له شده یا بیش از مقدار درشت باشند. به خاطر داشته باشید که مقدار نخود در فلافل باید کمی بزرگ تر از دانه های شکر باشد. در واقع نرم شدن زیاد و درست چرخ نشدن نخودها مهم ترین علت وا رفتن فلافل است.

استفاده از مخلوط کن، مولینکس و سایر دستگاه ها برای تهیه فلافل چندان توصیه نمی گردد. برای این که مواد فلافل کاملاً منسجم و نرم گردد، بهتر است از چرخ گوشت بهره ببرید.

2- یک تخم مرغ به مواد فلافل اضافه کنید

یک ترفند فوق العاده کاربردی برای وا نرفتن فلافل این است که یک عدد تخم مرغ به مواد فلافل اضافه کنید و بعد آن را درست کنید. تخم مرغ موجب می گردد تا بافت مایه فلافل منسجم گردد و جلوی وا رفتن آن را می گیرد. این موضوع را در نظر داشته باشید که اضافه کردن تخم مرغ به فلافل موجب می گردد طعم آن کمی تغییر کند.

3- برای تهیه فلافل از آرد بهره ببرید

به منظور حل مشکل وا رفتن فلافل می توانید میزانی آرد سوخاری یا آرد لپه به مواد فلافل اضافه کنید. آرد موجب می گردد تا چسبندگی مواد فلافل افزایش پیدا کند. به یاد داشته باشید که اگر به مواد فلافل آرد می زنید، دیگر احتیاجی به افزودن تخم مرغ نیست.

4- از سیب زمینی در مایه فلافل بهره ببرید

برای این که مایه فلافل شما یکدست گردد و موقع سرخ شدن وا نرود، می توانید یک سیب زمینی آب پز شده به همراه مواد فلافل چرخ کنید. در صورت استفاده از سیب زمینی باید آرد و تخم مرغ را از مواد اولیه فلافل حذف کنید.

5- از جوش شیرین برای تهیه فلافل یاری بگیرید

بیشتر رستوران ها برای تهیه فلافل میزانی جوش شیرین به مواد اولیه آن اضافه می نمایند. هم موجب پف کردن فلافل می گردد و هم بافت آن را منسجم می نماید. اما به هر حال استفاده از جوش شیرین در غذا برای سلامت مضر است و از همین رو پیشنهاد می گردد حتی الامکان از این روش استفاده نکنید.

6- قبل از پخت فلافل مواد آن را در یخچال بگذارید

یکی از نکات طلایی برای جلوگیری از وا رفتن فلافل خانگی این است که مواد فلافل را بعد از آماده شدن حداقل برای 1 ساعت در یخچال قرار دهید. این کار موجب منسجم شدن مواد می گردد و از وا رفتن آن در زمان سرخ کردن جلوگیری می نماید.

7- از میزان روغن مناسبی برای سرخ کردن فلافل بهره ببرید

برای سرخ کردن فلافل روغن شما نباید نه خیلی کم و نه خیلی زیاد باشد. بهتر است روغن را به مقدار ای در ماهیتابه بریزید که تا نیمه سطح فلافل باشد و سطح آن را نپوشاند. در واقع اگر روغن تمام سطح فلافل ها را بپوشاند، احتمالاً فلافل شما متلاشی خواهد شد.

8- برای تهیه فلافل از نخود کنسروی استفاده نکنید

نخودهای کنسروی که به صورت پخته شده در بازار به فروش می رسند، برای تهیه فلافل خانگی مناسب نیستند. این نخودها حاوی میزان زیادی آب هستند و از همین رو خمیر فلافل شما بیش از حد نرم و شل می گردد. در صورت استفاده از این نوع نخود باید از کمی آرد یا تخم مرغ بهره ببرید.

9- در صورت احتیاج کمی آب به مواد فلافل اضافه کنید

اگر در زمان درست کردن فلافل و فرم دادن مایه آن متوجه شدید که مواد شما خیلی خشک و سفت است، می توانید به مقدار 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب سرد به آن اضافه کنید.

10- از این روش برای سرخ کردن فلافل بهره ببرید

برای حل مشکل وا رفتن فلافل در زمان سرخ کردن، باید ابتدا روغن را داغ کنید. فلافل ها را داخل ماهیتابه بریزید. سپس درب ماهیتابه را روی آن قرار دهید و اجازه دهید فلافل ها برای چند دقیقه با شعله ملایم مغز پخت شوند. حال می توانید درب ماهیتابه را بردارید و فلافل را سرخ کنید.

11- فلافل ها را دائماً در روغن زیر و رو کنید

یکی از ترفندهای کاربردی و مهم برای سرخ کردن فلافل این است که باید آن را به طور مداوم با قاشق برگردانید. درواقع نباید یک سمت فلافل سرخ گردد و بعد آن را برگردانید. برای سرخ کردن فلافل باید دائماً آن را در روغن بچرخانید.

12- برای درست کردن فلافل از قالب بهره ببرید

یکی از نکات طلایی برای جلوگیری از وا رفتن فلافل استفاده از قالب فلافل است. برای این کار باید میزانی مایه فلافل داخل قالب بریزید. سپس با پشت قاشق مواد را کاملاً فشار دهید و بعد داخل ماهیتابه ریخته و سرخ کنید. فشار دادن مایه فلافل در قالب موجب می گردد تا فلافل بافت منسجم تری پیدا کند.

13- در طرز تهیه فلافل باید آب پیاز را جدا کنید

از مهم ترین راز و رمز فلافل پزی این است که مایه فلافل را شل درست نکنید. بافت فلافل باید کمی خشک باشد. اگر برای تهیه مایه فلافل میزان آب پیاز زیاد باشد، مواد فلافل شما شل می گردد و در نتیجه در زمان سرخ کردن متلاشی خواهد شد. بهتر است همواره پیاز را در ظرفی جداگانه رنده کنید و بخشی از آب اضافی آن را خارج نمایید و بعد به مایه فلافل اضافه کنید.

توجه داشته باشید که گاهی اوقات استفاده بیش از حد از پیاز نیز موجب شل شدن و وا رفتن فلافل می گردد.

14- برای درست کردن فلافل از نخود خام بهره ببرید

درست کردن فلافل با نخود پخته موجب می گردد تا در زمان سرخ شدن متلاشی گردد و بافت منسجمی نداشته باشد. برای تهیه فلافل بهتر است از نخود خام بهره ببرید. از طرف دیگر استفاده از نخود پخته موجب خمیری شدن بافت فلافل می گردد.

15- خمیر فلافل را کمی ورز دهید

گاهی اوقات علت وا رفتن فلافل خانگی مربوط به ورز ندادن مایه فلافل است. برای جلوگیری از این امر باید مایه فلافل را برای چند دقیقه ورز دهید و سپس در یخچال بگذارید تا موقع سرخ کردن وا نرود.

سوالات متداول

برای نرم شدن فلافل چه کنیم؟

برای نرم شدن و انسجام بیشتر مایه فلافل باید مواد را با چرخ گوشت چرخ کنید.

علت خشک شدن فلافل چیست؟

علت خشک شدن فلافل معمولاً متناسب نبودن میزان مواد فلافل است. گاهی اوقات استفاده بیش از حد از آرد نیز موجب خشک شدن مایه فلافل می گردد.

علت وا رفتن فلافل خانگی چیست؟

شل بودن مایه فلافل، استفاده از نخودهای کنسروی و پخته شده برای تهیه فلافل، عدم استفاده از آرد، استفاده از روغن بسیار زیاد برای سرخ کردن فلافل، زیاد بودن میزان آب پیاز در مایه فلافل، استراحت نکردن مایه فلافل قبل از سرخ کردن و چرخ نکردن مواد فلافل به مقدار لازم از مهم ترین دلایل وا رفتن فلافل خانگی محسوب می شوند.

منبع: افق کوروش

به "15 روش طلایی برای جلوگیری از وا رفتن فلافل خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "15 روش طلایی برای جلوگیری از وا رفتن فلافل خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید