چگونه در مایکروفر یک غذای رسمی و خوشمزه آماده کنیم؟
به گزارش وبلاگ ماریانا، خورش میگو به روش های مختلف و با مواد و طعم دهنده های مختلف پخت می گردد و برای آنهایی که به این آبزی خوشمزه علاقه خاصی دارند، مجذوب کننده است که بدانند میگو را در مایکروفر هم می توان پخت.
به گزارش وبلاگ ماریانا، اگر از شب قبل پلویی آماده دارید، خورش میگو را نیم ساعته در مایکروفر آماده کنید.
1. میگوها را پاک نموده و پس از شستن در سبد بریزید تا آب اضافی آنها خارج گردد. گوجه فرنگی ها را هم پوست کنده و رنده کنید.
نکته: برای اینکه میگوها فرم رسمی تری داشته باشند، پوسته قسمت انتهایی دم آنها را جدا نکنید.
2. در ظرف گود مخصوص مایکروفر روغن و کره را به همراه پیاز و سیر بریزید و مواد را بدون در با قدرت صد درصد مدت پنج دقیقه حرارت دهید. در این فاصله زمانی فقط یک بار در مایکروفر را باز نموده و مواد را هم بزنید.
3. آب لیموترش، رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی رنده شده و نیمی از جعفری خردشده را به مخلوط سیر و پیاز اضافه نموده و بدون در با قدرت صددرصد مدت یک ربع یا تا زمانی که این سس غلیظ گردد، حرارت می دهید. در این فاصله زمانی، یک بار مواد را هم بزنید.
4. میگوها را به این سس اضافه نموده و این بار در ظرف را بگذارید و با قدرت 55 درصد و مدت ده دقیقه یا تا زمانی که رنگ میگوها تغییر کند و درواقع بپزد، حرارت دهید. بعد از اینکه از پخت میگوها مطمئن شدید، خورش را در ظرف موردنظر برای سرو ریخته و به جامانده جعفری را روی آن بریزید و سپس آن را با پلوی ساده میل کنید.
مواد لازم:
یک کیلوگرم میگوی میانه
2 ق س روغن زیتون
50 گرم کره
یک عدد پیاز قرمز (ریز خرد گردد)
3 حبه سیر (رنده گردد)
2 ق س رب گوجه فرنگی
3 عدد گوجه فرنگی درشت
2 /1 ق چ شکر
2 ق س جعفری خردشده
2 ق س آبلیموی ترش
منبع: همشهری آنلاین