خورشت لوبیا سبز با مرغ، غذای بی نظیر ایرانی
به گزارش وبلاگ ماریانا، می توانید به دلخواه این خورشت را با چاشنی های مختلف مزه دار و در مهمانی های خود از آن بهره ببرید و از مرغ تکه شده یا خردشده مکعبی بهره ببرید.
خورشت لوبیا سبز با مرغ یکی از خورشت های بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی است و شما می توانید آن را به همراه پلو زعفرانی سرو و میل کنید. برای سرو این خورشت هم می توانید خورشت را به روی برنج بریزید و با مغزیجات تزیین یا در کنار پلو آن را نوش جان نمایید. با وبلاگ ماریانا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خورشت لوبیا سبز با مرغ
- سینه مرغ 1 عدد
- لوبیا سبز 1 پیمانه
- پیاز 1 عدد
- گوجه فرنگی 3 عدد
- رب 1 قاشق غذاخوری
- زعفران 1 قاشق چای خوری
- هویج 1 عدد
- غوره یا رب لیمو عمانی به میزان لازم
- چوب دارچین 1 عدد
- نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه خورشت لوبیا سبز با مرغ
مرحله اول
ابتدا سر و ته لوبیا سبز را بزنید و آن ها را خرد کنید و بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج گردد. لوبیا سبز ها را به همراه کمی روغن داخل تابه تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد و از تابه خارج کنید.
مرحله دوم
سینه مرغ را بدون استخوان نموده وبه شکل مکعبی خرد کنید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا شیشه ای و سبک گردد. سپس مرغ های خردشده را به همراه ادویه ها اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ تغییر رنگ دهد و سرخ گردد.
مرحله سوم
در ادامه باید لوبیا سبز را اضافه کنید و کمی مواد را تفت دهید. هویج را نگینی خرد و به همراه رب اضافه کنید تا بوی خامی رب از بین برود. گوجه فرنگی ها را پوره یا رنده ریز بزنید و به مواد اضافه کنید. در سرانجام زعفران و چوب دارچین را همراه آب جوش بریزید و بگذارید تا خورشت بپزد.
مرحله چهارم
بعد از اینکه خورشت جا افتاد و روغن انداخت باید چوب دارچین را خارج کنید و به مواد کمی زعفران اضافه کنید. حالا نوبت اضافه کردن چاشنی این غذا است که می توانید از رب لیموعمانی یا غوره یا لیموعمانی خشک استفاده و به خورشت اضافه کنید و نیم ساعت دیگر زمان دهید تا خورشت شما بپزد. برای تماشا دستور پخت غذاهای گوشتی طعمی متفاوت با کوفته فلفلی ترکیه ای را امتحان کنید.
نکات کلیدی در تهیه خورشت لوبیا سبز با مرغ
- می توانید از پودر لیموعمانی نیز بهره ببرید.
- آب این خورشت باید کم باشد.
- پودر دارچین را جایگزین نکنید زیرا رنگ خورشت شما را تیره می نماید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی طرز تهیه کتلت گوشت بدون تخم مرغ را بخوانید.
منبع: پیام دلتا