طرز تهیه کشک گردو؛ یک پیش غذای لذیذ برای مجالس رسمی
به گزارش وبلاگ ماریانا، کشک گردو که در بیشتر مواقع مردم این غذا را با نام کله جوش می شناسند یک غذای بسیار لذیذ است که با یک بار تجربه مشتری همیشگی آن می شوید.
کشک گردو یکی از غذا های اصیل ایرانی است که می توان آن را به عنوان پیش غذا در میهمانی ها سرو کرد.
کشک گردو که در بیشتر مواقع مردم این غذا را با نام کله جوش می شناسند یک غذای بسیار لذیذ است که با یک بار تجربه مشتری همیشگی آن می شوید.
مواد لازم برای تهیه کشک گردو
گردو: 200 گرم
کشک رقیق: 2 لیوان
نمک: به میزان لازم
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
پیاز: یک عدد
سیر: به میزان دلخواه
طرز تهیه کشک گردو
گردو را آسیاب نموده و با پیاز ریز شده و سیر و نمک و زردچوبه مخلوط می کنیم و کمی هم می زنیم.
بعد کشک را به گردو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا گردو باز گردد.
این غذا سرد سرو می گردد، ولی شما می توانید کمی گرمش کنید و در آخر با نعناع داغ تزیین و نوش جان کنید.
منبع: همشهری آنلاین
منبع: فرادید