تدابیر طب سنتی برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا
به گزارش وبلاگ ماریانا، یک متخصص طب سنتی با تشریح بعضی تدابیر طب سنتی برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا گفت: بادکش درمانی برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا و تقویت ریه در افراد مبتلا به این بیماری بسیار مفید است.
دکتر نعمت الله مسعودی درباره تدابیر طب سنتی برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا اظهار کرد: در زمان شیوع ویروس آنفلوآنزا باید تدابیری به کار بگیریم تا بدنمان آماده رشد میکروب ها نگردد؛ از عوامل مؤثر بر تقویت سیستم ایمنی بدن، خواب و خوراک فرد است.
برترین زمان خواب شبانه
وی اضافه نمود: خواب کافی می تواند باعث تقویت سیستم ایمنی گردد و خواب روزانه جایگزین خواب شبانه نمی گردد؛ برترین زمان برای خوابیدن از ساعت 10 شب تا حداقل چهار صبح است؛ این خواب باید مفید، در آرامش و بدون دغدغه باشد.
پرهیز از درهم خوری و استفاده از بادکش برای تقویت سیستم ایمنی
وی ادامه داد: برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های عفونی باید از درهم خوری و سفره های رنگین پرهیز گردد، زیرا این مسئله باعث اختلاط طعام می گردد که یکی از عوامل بروز مشکل در هضم غذاهاست و خون را ناصالح می نماید.
وی ادامه داد: بادکش درمانی یکی از نکات برجسته در طب سنتی برای بیماری های ریوی است؛ از بادکش هم برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا و هم برای درمان این بیماری استفاده می گردد؛ بادکش درمانی قبل از ابتلا به بیماری آنفلوآنزا برای تقویت سیستم ایمنی بدن و تقویت ریه ها، بسیار مفید است؛ افراد مبتلا به آنفلوآنزا نیز می توانند برای تقویت ریه از بادکش گرم روی کتف هایشان استفاده نمایند.
مسعودی گفت: باتوجه به اینکه ریه، دستگاه ورودی میکروب ها و ویروس های تنفسی به بدن است، ورزش کردن نیز باعث می گردد که فرد حالت سکون نداشته باشد و ریه ها را تقویت و از نفوذ ویروس به بدن جلوگیری می نماید.
درمان علائم آنفلوآنزا با طب سنتی
این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه بروز علائمی همانند تب، سرفه و احساس کوفتگی و بدن درد از علائم شایع آنفلوآنزاست، توضیح داد: ابتلا به آنفلوآنزا دو مرحله دارد؛ یک مرحله زمانی است که تب بروز می نماید که در این زمان می توان از نوشیدنی ها و آبمیوه ها و میوه هایی مانند سیب برای کاهش تب استفاده کرد و باید از مصرف مواد غذایی چرب، شیر و مواد غذایی دارای طبع گرم پرهیز کرد؛ مرحله دوم زمانی است که تب رفع می گردد و علائم کوفتگی و سنگینی و سرفه و خلط ظاهر می گردد؛ در این مرحله بیماران باید از مواد غذایی دارای طبع سرد پرهیز نمایند و به مصرف سوپ ها و آش ها روی بیاورند. بیماران می توانند در سوپ ها از سیب درختی و انواع سبزی ها استفاده نمایند.
وی با اشاره به اینکه سرفه یکی از علائم رایج آنفلوآنزاست، گفت: افراد در زمانی که سرفه دارند باید ریه خود را تقویت نمایند؛ مصرف مرکبات در زمانی که علائم سرفه بروز پیدا می نماید، مناسب نیست و برای درمان آن باید از انواع آش ها استفاده کرد؛ در این آش ها بهتر است علاوه بر سبزیجات مخصوص آش از پیازچه و یا شلغم نیز استفاده کرد.
منبع: تسنیم
وبلاگ ماریانا وب گردی وبگردی
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان