تدابیر طب سنتی برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا

به گزارش وبلاگ ماریانا، یک متخصص طب سنتی با تشریح بعضی تدابیر طب سنتی برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا گفت: بادکش درمانی برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا و تقویت ریه در افراد مبتلا به این بیماری بسیار مفید است.

تدابیر طب سنتی برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا

دکتر نعمت الله مسعودی درباره تدابیر طب سنتی برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا اظهار کرد: در زمان شیوع ویروس آنفلوآنزا باید تدابیری به کار بگیریم تا بدنمان آماده رشد میکروب ها نگردد؛ از عوامل مؤثر بر تقویت سیستم ایمنی بدن، خواب و خوراک فرد است.

برترین زمان خواب شبانه

وی اضافه نمود: خواب کافی می تواند باعث تقویت سیستم ایمنی گردد و خواب روزانه جایگزین خواب شبانه نمی گردد؛ برترین زمان برای خوابیدن از ساعت 10 شب تا حداقل چهار صبح است؛ این خواب باید مفید، در آرامش و بدون دغدغه باشد.

پرهیز از درهم خوری و استفاده از بادکش برای تقویت سیستم ایمنی

وی ادامه داد: برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های عفونی باید از درهم خوری و سفره های رنگین پرهیز گردد، زیرا این مسئله باعث اختلاط طعام می گردد که یکی از عوامل بروز مشکل در هضم غذاهاست و خون را ناصالح می نماید.

وی ادامه داد: بادکش درمانی یکی از نکات برجسته در طب سنتی برای بیماری های ریوی است؛ از بادکش هم برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا و هم برای درمان این بیماری استفاده می گردد؛ بادکش درمانی قبل از ابتلا به بیماری آنفلوآنزا برای تقویت سیستم ایمنی بدن و تقویت ریه ها، بسیار مفید است؛ افراد مبتلا به آنفلوآنزا نیز می توانند برای تقویت ریه از بادکش گرم روی کتف هایشان استفاده نمایند.

مسعودی گفت: باتوجه به اینکه ریه، دستگاه ورودی میکروب ها و ویروس های تنفسی به بدن است، ورزش کردن نیز باعث می گردد که فرد حالت سکون نداشته باشد و ریه ها را تقویت و از نفوذ ویروس به بدن جلوگیری می نماید.

درمان علائم آنفلوآنزا با طب سنتی

این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه بروز علائمی همانند تب، سرفه و احساس کوفتگی و بدن درد از علائم شایع آنفلوآنزاست، توضیح داد: ابتلا به آنفلوآنزا دو مرحله دارد؛ یک مرحله زمانی است که تب بروز می نماید که در این زمان می توان از نوشیدنی ها و آبمیوه ها و میوه هایی مانند سیب برای کاهش تب استفاده کرد و باید از مصرف مواد غذایی چرب، شیر و مواد غذایی دارای طبع گرم پرهیز کرد؛ مرحله دوم زمانی است که تب رفع می گردد و علائم کوفتگی و سنگینی و سرفه و خلط ظاهر می گردد؛ در این مرحله بیماران باید از مواد غذایی دارای طبع سرد پرهیز نمایند و به مصرف سوپ ها و آش ها روی بیاورند. بیماران می توانند در سوپ ها از سیب درختی و انواع سبزی ها استفاده نمایند.

وی با اشاره به اینکه سرفه یکی از علائم رایج آنفلوآنزاست، گفت: افراد در زمانی که سرفه دارند باید ریه خود را تقویت نمایند؛ مصرف مرکبات در زمانی که علائم سرفه بروز پیدا می نماید، مناسب نیست و برای درمان آن باید از انواع آش ها استفاده کرد؛ در این آش ها بهتر است علاوه بر سبزیجات مخصوص آش از پیازچه و یا شلغم نیز استفاده کرد.

منبع: تسنیم

وبلاگ ماریانا وب گردی وبگردی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "تدابیر طب سنتی برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تدابیر طب سنتی برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید