طرز تهیه شور گل کلم فوری ، فوت و فن خوشمزه شدن شور گل کلم در خانه
به گزارش وبلاگ ماریانا، همزمان با فرارسیدن پاییز و فصل گل کلم بسیاری از خانم ها به فکر درست کردن انواع ترشی خانگی هستند؛ یکی از محبوب ترین ترشی ها شور است که طرز تهیه ساده ای دارد. در ادامه با طرز تهیه شور گل کلم آشنا می شوید.
به گزارش وبلاگ ماریانا، همزمان با فرا رسیدن فصل پاییز و دسترسی به گل کلم بسیاری از کدبانوهای ایرانی به فکر تهیه ترشی و یا شور گل کلم می افتند چراکه شور خانگی ماندگاری بالایی دارد و به راحتی می توان آن را تا زمستان نگهداری کرد.
اگر شما از علاقه مندان به گل کلم شور هستید و دوست دارید در فصل سرد سال در کنار غذایتان این چاشنی محبوب را میل کنید، دست به کار شوید و با خواندن این بخش آسان ترین طریقه تهیه گل کلم شور را بیاموزید.
مواد لازم گل کلم شور
گل کلم 1 عدد بزرگ
کلم برگ بنفش 1 عدد
هویج 600 گرم
سیر 1 بوته
سرکه 1 پیمانه
نسبت نمک به آب 1به 18 (به ازای هر پیمانه نمک 18 پیمانه آب و یک پیمانه سرکه بریزید.)
- طرز تهیه سرکه انگور در خانه | نکات تهیه سرکه درجه یک و شفاف بدون مخمر
طرز تهیه شور گل کلم فوری
گل کلم را به میزان دلخواه خرد نموده و بشویید.
گل کلم بنفش را خرد کنید و بشویید.
هویج را به صورت گرد خرد نموده و بشویید.
گل کلم، گل کلم بنفش و هویج را مخلوط نمایید و روی پارچه ای تمیز بریزید تا خشک گردد.
به ازای هر پیمانه نمک 18 پیمانه آب و یک پیمانه سرکه بریزید.
بگذارید مخلوط آب و نمک و سرکه بجوشد.
مخلوط گل کلم را در ظرفی بریزید و بر روی آن مخلوط آب و نمک و سرکه را بریزید.
بعد از خنک شدن مواد سیر خرد شده را اضافه کنید.
شیشه های تمیز و خشک را پر از مواد سالاد کنید و یک فلفل درون هر شیشه بریزید.
در شیشه را ببندید طوری که هوا به داخل آن نفوذ نکند.
دو هفته بعد گل کلم شور خوشمزه شما آماده است.
فوت و فن درست کردن شور گل کلم فوری
1- با این دستور تهیه رنگ گل کلم صورتی خواهد شد، اگر می خواهید گل کلم سفید بماند می توانید گل کلم قرمز را حذف کنید.
2- مواد شور را باید به صورت درشت خرد کرد.
3- برخی ها در شور مقداری زردچوبه می ریزند تا رنگ شور به زردی بزند.
4- می توانید از سبزیجاتی چون خیار قلمی ریز، کرفس، پیاز نقلی بنفش در تهیه شور بهره ببرید.
5- استفاده از سبزی معطر نیز طعم خوبی به شور شما می بخشد، در صورت استفاده از سبزی، مقداری از سبزی معطر را در کف ظرف های شیشه ای قرار دهید و گل کلم ها را به همراه دیگر داخل شیشه ها ریخته و روی مواد را با مخلوط آب نمک و سرکه که کاملا سرد شده است پر می کنید.
6- شیشه ها باید خشک و تمیز بوده و آنها را به مدت 2 هفته در جای خشک و خنک قرار دهید تا گل کلم شور آماده مصرف گردد.
7- برای تندتر شدن گل کلم شورتعداد فلفل بیشتری در شیشه بریزید و یا روی فلفل ها با یک کارد چند شیار ایجاد کنید.
منبع: ایسکانیوز
منبع: همشهری آنلاین