طرز تهیه سس آلفردو رستورانی

به گزارش وبلاگ ماریانا، سس آلفردو یکی از بهترین سس های دنیای خوراکی ها است که مخصوص کشور ایتالیا است.

طرز تهیه سس آلفردو رستورانی

سس آلفردو یک سس خوشمزهٔ ایتالیایی و مناسب برای انواع پاستا می باشد. این سس را بیشتر با پاستای فتوچینی درست می کنند و در کنار آن میگو و یا فیله مرغ کبابی نیز می گذارند. ولی این سس به تنهایی نیز غذای مناسبی برای گیاه خواران می باشد.

مرحله اول تهیه سس آلفردو

مرحله دوم تهیه سس آلفردو

مرحله سوم تهیه سس آلفردو

مرحله چهارم تهیه سس آلفردو

مرحله پنجم تهیه سس آلفردو

مرحله ششم تهیه سس آلفردو

منبع: زندگی ایده آل

منبع: فرارو

به "طرز تهیه سس آلفردو رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس آلفردو رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید