طرز تهیه سس آلفردو رستورانی
به گزارش وبلاگ ماریانا، سس آلفردو یکی از بهترین سس های دنیای خوراکی ها است که مخصوص کشور ایتالیا است.
سس آلفردو یک سس خوشمزهٔ ایتالیایی و مناسب برای انواع پاستا می باشد. این سس را بیشتر با پاستای فتوچینی درست می کنند و در کنار آن میگو و یا فیله مرغ کبابی نیز می گذارند. ولی این سس به تنهایی نیز غذای مناسبی برای گیاه خواران می باشد.
مرحله اول تهیه سس آلفردو
مرحله دوم تهیه سس آلفردو
مرحله سوم تهیه سس آلفردو
مرحله چهارم تهیه سس آلفردو
مرحله پنجم تهیه سس آلفردو
مرحله ششم تهیه سس آلفردو
منبع: زندگی ایده آل
منبع: فرارو
تاریخ انتشار: 7 تیر 1402
آخرین بروزرسانی: 7 تیر 1402
گردآورنده: mariana.sale-blog.ir
شناسه مطلب: 27459
به "طرز تهیه سس آلفردو رستورانی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس آلفردو رستورانی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید