طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی، ساده و خوشمزه
به گزارش وبلاگ ماریانا، سیب زمینی بسیار برای سلامت استخوان ها و تنظیم فشار خون مفید است.
سیب پلو غذای خوشمزه کرمانشاهی است. این غذا بسیار راحت و سریع تهیه می گردد و مناسب برای روزهایی است که نمی دانید چه غذایی درست کنید و عجله دارید. سیب پلو را می توانید با تن ماهی، گوشت چرخ نموده و فیله مرغ تهیه کنید. امروز در مجله اینترنتی وبلاگ ماریانا طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی بسیار خوشمزه با شوید و فیله مرغ را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه سیب پلو ساده
- برنج 3 پیمانه
- سیب زمینی 2 عدد
- شوید خشک 6 قاشق غذا خوری
- فیله مرغ به میزان لازم
- زعفران به میزان لازم
- آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه و پودر سیر به میزان لازم
طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی با شوید و فیله مرغ
مرحله اول
ابتدا فیله های مرغ را به همراه زعفران و آبلیمو و ادویه ها خوب مزه دار کنید و بگذارید داخل یخچال تا مزه دار گردد.
مرحله دوم
سیب زمینی ها را شسته و پوست بگیرید سپس مکعبی برش داده و کنار بگذارید.
مرحله سوم
داخل تابه میزانی روغن ریخته و فیله مرغ را خوب سرخ کنید تا مغز پخت گردد می توانید یک عدد هویج حلقه شده و زعفران و کمی آب ریخته تا مرغ ها و هویج ها آب پز شوند و یا می توانید برای پخت فیله ها از بخارپز بهره ببرید.
مرحله چهارم
برنج را با میزانی نمک از چند ساعت قبل خیس کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید 5 دقیقه قبل از این که برنج را آبکش کنید سیب زمینی های مکعبی را اضافه نموده سپس آبکش کنید و قابلمه را روی حرارت گذاشته و میزانی روغن کف آن بریزید. سپس ته دیگ دلخواه را بگذارید. میزانی از مخلوط برنج و سیب زمینی را ریخته و روی آن شوید بریزید و با قاشق خوب هم زده تا مخلوط گردد. سپس لایه به لایه این کار را تکرار نموده و در آخر برنج را دم گذاشته و وقتی برنج پخته شد روی آن روغن کرمانشاهی ریخته تا طعم و بوی بی نظیری به سیب پلو بدهد. سپس داخل دیس سرو کشیده و با فیله های مرغ سرخ شده میل نمایید. نوش جان!
نکات کلیدی در طرز تهیه سیب پلو
- می توانید از شوید تازه بهره ببرید ولی در نظر داشته باشید که عطر و بوی شوید خشک کمی بیشتر است.
- می توانید فیله های مرغ را لابه لای برنج ریخته و دم بگذارید.
- میزانی زیره روی غذا بپاشید.
- 1/2 پیمانه کشمش را داخل تابه با کره تفت داده و برای تزئین غذا بهره ببرید.