دستور تهیه کرم کارامل وگان، ایده آل برای خانواده
به گزارش وبلاگ ماریانا، ما به شما نشان می دهیم که چگونه یک کرم کارامل خوشمزه بدون تخم مرغ یا شیر حیوانی، اما با طعمی عالی و بافت عالی تهیه کنید. تهیه کرم کارامل وگان بسیار ساده است. برای لذت بردن از یکی از خوشمزه ترین دسر های اطراف فقط به چند ماده احتیاج دارید. علاوه بر این، شکر را می توان با شیرین کننده جایگزین کرد تا کالری و تأثیر دسر بر متابولیسم کاهش یابد.
کرم کارامل (کاستارد کاراملی) یک دسر کاستارد فرانسوی با کارامل است که به طور سنتی با تخم مرغ و لبنیات درست می گردد. اما شاید شما وگان باشید و دوست داشته باشید این دسر خوشمزه را به صورت گیاهی مصرف کنید بنابراین ما دستور تهیه نسخه گیاهی این دسر خوشمزه را برای شما آماده نموده ایم امیدواریم آن را آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
کرم کارامل گیاهی
مواد لازم:
دستور تهیه
مرحله 1: سس کارامل را درست کنید. ابتدا شکر و آب خود را وزن نموده و در یک قابلمه قرار دهید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از حل شدن شکر، حرارت را تا میانه رو به بالا افزایش دهید و دیگر به آن دست نزنید (بسیار مهم)!
وقتی که کارامل آغاز به تبدیل شدن به رنگ کهربایی روشن می نماید، تابه را به آرامی تکان دهید تا کارامل به طور یکنواخت در تابه پخش گردد. هنگامی که رنگ کارامل به رنگ کهربایی تیره تبدیل شد، تابه را از روی حرارت بردارید. اگر رنگ کارامل خیلی تیره گردد، ممکن است طعم تلخ تری به آن بدهد.
حالا باید سریع کار کنید، چون کارامل با برداشتن از روی حرارت خیلی سریع آغاز به سفت شدن می نماید. کارامل را در قالب های خود بریزید (به 4 عدد قالب بزرگ 240 میلی لیتری یا 6 عدد قالب میانه 180 میلی لیتری احتیاج دارید) و سپس آن ها را در دمای اتاق کنار بگذارید تا سفت شوند.
مرحله 2: کاسترد را درست کنید. برای تهیه کاسترد این دستور غذا را با ترکیب شیر بادام، شکر، آرد ذرت و پودر آگار آگار در یک قابلمه آغاز کنید. با حرارت ملایم هم بزنید تا مواد به طور یکنواخت مخلوط شوند و شکر حل گردد. سپس بقیه مواد خامه کارامل (شیر نارگیل، غلاف وانیل، عصاره وانیل و نمک دریایی) را به آن اضافه کنید و مخلوط را روی حرارت میانه رو به بالا بگذارید تا بجوشد.
حالا همین طور که هم می زنید به مدت 5 دقیقه اجازه دهید به جوشیدن ادامه دهد تا آرد ذرت بپزد و پودر ژلاتین (آگار) فعال گردد. کاسترد در حین پخت بسیار غلیظ می گردد.
پس از آماده شدن، کاستارد را از روی حرارت بردارید و آن را از یک الک توری ریز رد کنید. با این کار غلاف وانیل و ذرات بزرگتری که از آن به جای مانده است جدا می گردد.
قبل از انتقال به قالبها، اجازه دهید کاستارد حدود 20 دقیقه خنک گردد. اگر خیلی داغ اضافه گردد، لایه کارامل خیلی سریع ذوب می گردد و شما آن سطح تمیز و زیبا را روی آن نخواهید داشت. سپس بعد از اینکه خنک شد داخل قالب ها بریزید، از یک قاشق بهره ببرید تا رویه قالب ها را صاف کنید و با آن ها در یخچال بگذارید تا حداقل 8 تا 12 ساعت در یخچال بماند.
این ممکن است طولانی به نظر برسد، اما ارزش آن را دارد که از لایه کاراملی روی آن حداکثر استفاده را ببرید.
مرحله 3: خارج کردن کاستارد از قالب
درست قبل از سرو، یک چاقوی تیز را با دقت به عمق حدود 1 اینچ دور لبه داخلی قالب بکشید تا کاستارد شل گردد. مراقب باشید عمیق تر نروید، زیرا این کار می تواند ظاهر صاف دسر را خراب کند.
یک بشقاب سرو را روی یکی از قالب ها قرار دهید و سریع آن ها را برگردانید. خیلی آهسته آغاز به بلند کردن قالب کنید، در حالی که کرم کارامل خودش را از قالب خارج می نماید، باید صدای شلپ را بشنوید. وقتی کارامل از طرفین آغاز به ریختن کرد، دسر باید از قالب خارج گردد.
کات تهیه کرم کارامل گیاهی
- شیر بادام: اگر می خواهید این دسر را بدون آجیل تهیه کنید، می توانید به جای آن از شیر سویا یا شیر نارگیل بهره ببرید.
- این کرم کارامل های گیاهی بهتر است در 1-2 روز اول پس از سفت شدن سرو شوند. آن ها را تا قبل از سرو از قالب ها خارج نکنید. توصیه می کنیم آن ها را روز یا شب قبل از سرو آماده کنید.
- شیر نارگیل خود را خنک کنید. سرد کردن قوطی های شیر نارگیل به جدا کردن کرم نارگیل (قسمتی که می خواهید) از قسمت آبکی قوطی یاری می نماید. کرم نارگیل وقتی سرد می گردد غلیظ می گردد که به تثبیت این دستور العمل کرم کارامل بدون تخم مرغ یاری می نماید.
- کار با کارامل یعنی کار سریع. مواد تشکیل دهنده خود را آماده و میزان گیری کنید و تجهیزات خود را از قبل آماده کنید. من بعلاوه توصیه می کنم قبل از آغاز دستور تهیه را چند بار مطالعه کنید.
- کارامل را به هم نزنید. می دانم که وسوسه انگیز است، اما هم زدن سس کارامل پس از حل شدن شکر می تواند باعث کریستال شدن آن گردد.
- آرد ذرت و پودر آگار را به مایعات سرد اضافه کنید. پس از گرم شدن، آرد ذرت آغاز به غلیظ شدن می نماید و آگار فعال می گردد. این بدان معنی است که افزودن آن به مایعات داغ می تواند باعث ایجاد توده گردد؛ بنابراین آن ها را به مایعات سرد اضافه کنید و در طول فرآیند گرم شدن با همزن بزنید تا کاستارد ابریشمی و صافی حاصل گردد.
- کاسترد پخته شده را از یک الک توری ریز رد کنید. این تضمین می نماید که یک پوشش زیبا و صاف بدون هیچ گونه ذره یا به جای مانده از غلاف وانیل به دست آورید.
- دمای کاسترد را کم کنید. قبل از اضافه کردن آن به قالب ها، اجازه دهید کاسترد خنک گردد.
کنسرو شیر نارگیل: در اینجا به شیر نارگیل کنسرو شده پرچرب احتیاج دارید و فقط از قسمت ضخیم بالای قوطی بهره ببرید. به این ترتیب هنوز هم بسیاری از خواص گیرایی خود را خواهد داشت و یک قوام خامه ای به کرم کارامل وگان شما می دهد.
منبع: بیتوته
منبع: فرارو