11 غذا برای نجات قلب شما

به گزارش وبلاگ ماریانا، هویج، لوبیا سیاه، پرتقال، سبزیجات معطر، گیلاس، بادام، ماست، سیر، ماهی، کلم چینی و جو اندازه کلسترول را پایین آورده، خطر فشار خون را کاهش می دهند و از جرم گرفتن دیواره رگ ها جلوگیری می نمایند.قلب هر انسان گنجینه ای ارزشمند است که باید مراقب آن باشد. خداوند مواد غذایی ای را آفریده که قدرت محافظت از این گنجینه

11 غذا برای نجات قلب شما

11 غذا برای نجات قلب شما

هویج، لوبیا سیاه، پرتقال، سبزیجات معطر، گیلاس، بادام، ماست، سیر، ماهی، کلم چینی و جو مقدار کلسترول را پایین آورده، خطر فشار خون را کاهش می دهند و از جرم گرفتن دیواره رگ ها جلوگیری می نمایند.قلب هر انسان گنجینه ای ارزشمند است که باید مراقب آن باشد. خداوند مواد غذایی ای را آفریده که قدرت محافظت از این گنجینه با ارزش را دارد. این مواد غذایی مفید از قبیل سبزیجات معطر، گیلاس، بادام، ماست، سیر، ماهی و .... مقدار کلسترول را پایین می آورند، خطر فشار خون را کاهش می دهند و از جرم گرفتن دیواره رگ ها جلوگیری می نمایند. در این مقاله شما را با این مواد غذایی و خواص آن ها آشنا می کنیم.بادامدر افراد بزرگ سال، مصرف حدود 30 گرم بادام در روز مقدار کلسترول مضر خون را 13 الی 20 درصد کاهش می دهد. بر اساس نتایج مطالعات محققان دانشگاه تورنتو، تأثیر بادام در مراقبت از قلب به مقدار تأثیر برخی از داروهای قلب است.

البته روشن است که بادام میوه خشکی است بنابراین یک ماده غذایی پر کالری محسوب می گردد؛ اما این میوه خشک به علت این که سرشار از ویتامین e است برای حفظ سلامت قلب بسیار مفید است. زیرا ویتامین e به اسم یک آنتی اکسیدان قوی از ایجاد جرم در رگ ها جلوگیری به عمل می آورد. علاوه بر این بادام حاوی مقدار زیادی کلسیم است. توصیه می کنیم مصرف بادام را در رژیم غذایی تان بگنجانید. گیاهان معطرسبزیجات معطر سرشار از آنتی اکسیدان ها هستند و این ریز مغذی ها سلول های ما را از پیری و خطرات قلبی عروقی در امان می دارند. توصیه می کنیم از این گیاهان معطر به صورت تازه و خشک بهره ببرید. مصرف تره فرنگی و رزماری با سیب زمینی، جعفری با تخم مرغ و بعلاوه گیاه مریم گلی تأثیر شگفت انگیزی در حفظ سلامتی قلب دارد. ماستبر اساس نتایج مطالعات محققان آمریکایی، افرادی که به مقدار کافی کلسیم و پتاسیم مصرف می نمایند معمولا دچار فشار خون نمی شوند. ناگفته پیداست که ماست برای افرادی که از فشار خون بالا رنج می برند بسیار مفید است اما در عین حال این محصول لبنی برای پیشگیری از ابتلا به فشار خون بالا هم بسیار موثر است. توصیه می کنیم ماست را برای صبحانه هم میل کنید. اگر هوادار ماست نیستید به جای آن یک لیوان شیر نیمه چرب میل کنید یا این که در تهیه سس ها از ماست بیشتری بهره ببرید.

پرتقال پرتقال میوه بسیار خوشمزه ای است که در عین حال فقط 65 کالری دارد. این میوه بعلاوه دارای یک نوع فیبر خاصی به نام پکتین است که نه تنها باعث سیری می گردد و جلوی گرسنگی را می گیرد بلکه مقدار کلسترول را هم کنترل می نماید. در فصل پرتقال تا می توانید از این میوه میل کنید چرا که بسیار آبدارتر و خوشمزه تر بوده و به ویژه سرشار از ویتامین است.

بر اساس نتایج مطالعات محققان آمریکایی، افرادی که به مقدار کافی کلسیم و پتاسیم مصرف می نمایند معمولا دچار فشار خون نمی شوندگیلاسگیلاس سرشار از آنتوسیانین و آنتی اکسیدان هایی است که قادرند آنزیم هایی که باعث رسوب پلاک های آترواسکلروتیک در رگ ها می شوند را خنثی نمایند. گیلاس تازه یا خشک شده هر دو دارای خواص یکسانی است. بنابراین جای بهانه ای برای مصرف این میوه مفید در طول سال باقی نمی ماند. می توانید گیلاس را به ماست تان اضافه کنید یا با پنیر و دسرتان میل کنید، حتی می توانید به صبحانه گیلاسی هم فکر کنید، چرا که نه؟ سیرسیر مقدار کلسترول مضر(ldl) را کاهش می دهد و از آسیب پلاک های آترواسکلروتیک در رگ ها جلوگیری می نماید. محققان توصیه می نمایند برای بهره مند شدن از خواص سیر روزانه چند حبه خورده گردد.

اگر می خواهید قلب تان را از آسیب های احتمالی در امان بدارید سیر را به تمام سس ها و غذاهای تان اضافه کنید. هویجبر اساس نتایج پژوهشی که محققان دانشگاه هاروارد انجام داده اند، خوردن روزانه حداقل نصف پیاله سبزیجات زرد پررنگ یا نارنجی مثل هویج، به مقدار 27 درصد خطر دیابت را کاهش می دهد. البته آن ها هنوز در این خصوص به نتایج قطعی نرسیده اند اما معتقدند که مقدار بالای آنتی اکسیدان های موجود در این سبزیجات عامل این کاهش 27 درصدی اند. توصیه می کنیم در هنگام مصرف برای خوش طعم کردن این سبزیجات و لذت بردن از خوردن آن ها مقداری روغن مثل روغن زیتون به آن ها اضافه کنید. کلم چینیکلم چینی اصلی پتاسیم محسوب می گردد و برای همین می تواند با فشار خون بالا مقابله کند. بر اساس نتایج مطالعات گوناگون اگر روزانه 4 میلی گرم پتاسیم به بدن برسد جلوی مسائل فشار خون گرفته می گردد. در واقع کمبود پتاسیم باعث می گردد مقدار سدیم در سطح سلول ها افزایش پیدا کند که این امر به ایجاد مسائل فشار خون منجر می گردد. لازم به ذکر است کلم چینی سبز سرشار از کلسیم و مهمیم است که این ریزمغذی ها هم در پیشگیری از ابتلا به فشار خون بسیار موثرند. ماهی آزادماهی آزاد یکی از منابع غنی امگا3 محسوب می گردد. این چربی ها تأثیر مفیدی روی سطح سرمی c-reactive protein (crp) دارند که پدیده التهاب را تنظیم می نماید. بر اساس نتایج پژوهشی که در دانشگاه بوستون انجام شد این التهاب می تواند پیش زمینه مسائل قلبی و مقدار کلسترول خون باشد. اگر از طعم این نوع ماهی ها خوش تان نمی آید سعی کنید آن را با لیمو ترش یا چاشنی های دیگر باب میل خود کنید یا به جای آن میگو مصرف کنید. میگو هم حاوی امگا3 است.

لوبیا سیاه لوبیا سیاه سرشار از مهمیم است و هر فرد بزرگ سالی که به مقدار کافی از این ماده معدنی بهره مند نباشد حدود دو برابر بیشتر در معرض بالا بودن سطح سرمی crp قرار خواهد گرفت. crp شاخص التهابی است که معنی آن به زبان ساده یعنی ابتلا به مسائل قلبی و عروقی. احتیاج بدن به مهمیم 320 میلی گرم است و مصرف یک فنجان از این لوبیا 120 میلی گرم مهمیم بدن را تأمین می نماید. جوجو یکی از غلات ایده آل برای مقابله با افزایش انسولین است. نتیجه مطالعات پزشکان آمریکایی نشان داده است که در این مورد جو مفیدتر از جو دوسر عمل می نماید. دانه جو حاوی مقدار زیادی فیبر است. این مواد دیرهضم بوده و مقدار کلسترول را کاهش می دهند. می توانید از این غلات در تهیه سوپ و به همراه گوشت بهره ببرید.

منبع:تبیان

ارسال به وسیله کاربر محترم سایت :sajad2007

منبع: راسخون

به "11 غذا برای نجات قلب شما" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "11 غذا برای نجات قلب شما"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید