هشدار دانشمندان در خصوص میکروب های آزاد شده بر اثر ذوب یخچال ها
به گزارش وبلاگ ماریانا، دانشمندان معتقد هستند که ذوب سریع یخچال ها باعث آزاد شدن و رهاسازی باکتری های خطرناک می گردد.
دانشمندان مؤسسه فناوری فدرال سوئیس در لوزان دریافتند که ذوب سریع یخچال ها باعث آزاد شدن باکتری ها و میکروب های منحصربه فردی می گردد که زیر پرده یخی از مردم پنهان شده اند.
آروین ادواردز، یکی از نویسندگان این مطالعه گفت: ما می بینیم که یخچال ها به سرعت در حال ذوب شدن هستند و صد ها هزار میکروب منحصر به فرد آزاد می نمایند که قبلاً شناخته شده نبوده اند. ما هنوز اطلاعات کاملی برای درک ارزش این باکتری ها یا خطر آن ها نداریم.
کارشناسان بر این باورند که در آینده می توان از بعضی میکروب ها در پزشکی به ویژه در فراوری آنتی بیوتیک های نو استفاده کرد؛ اما بعضی از محققان بیم دارند که انسان ها و حیوانات از میکروب هایی که میلیون ها سال در یخچال های طبیعی پنهان شده اند، مصون نباشند و این مسئله می تواند منجر به شیوع اپیدمی های خطرناک گردد.
دانشمندان در حال اجرا سفر هایی در سراسر دنیا برای جمع آوری نمونه ها و مطالعه تنوع زیستی یخچال های طبیعی هستند.
قابل ذکر است که مقدار ذوب یخچال ها در طول دو دهه گذشته افزایش چشمگیری داشته و در سال های 2000-2010 این شاخص سالانه حدود 44.4 میلیارد تن بوده است؛ در حالی که در دهه بعد به 51.9 میلیارد تن در سال رسیده است.
منبع: روسیا الیوم
وبلاگ ماریانا علمی پزشکی بهداشت و درمان
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان