عکس هایی از زندگی مردم کره در دوران امپراطوری

به گزارش وبلاگ ماریانا، سلسلۀ جوسئون (joseon) آخرین سلسلۀ پادشاهی در کشور کره بود که به مدت پانصد سال از قرن چهاردهم تا قرن نوزدهم میلادی بر این کشور حکومت کرد. در اواخر قرن نوزدهم و سال 1897 آخرین پادشاه این سلسله یعنی شاه گوجونگ (Gojong) به منظور ایجاد وحدت و یکپارچگی بیشتر و به عنوان نمادی از تغییرات اساسی، نام پادشاهی کره را به امپراطوری کره تغییر داد و خودش اولین امپراطور کره لقب گرفت. این دوره که در تاریخ کره به عنوان دوران امپراطوری شناخته می گردد تنها 13 سال طول کشید و در سال 1910 با اشغال کره به وسیله ژاپن سرانجام یافت. دوران سلطۀ ژاپنی ها سی و پنج سال ادامه یافت و نهایتا در سال 1945 با شکست ژاپن در جنگ جهانی دوم و تشکیل جمهوری کره به سرانجام رسید.

عکس هایی از زندگی مردم کره در دوران امپراطوری

به گزارش وبلاگ ماریانا؛ تصاویری که در این جا خواهیم دید مربوط به دوران امپراطوری و اوایل دوران اشغال هستند و حدودا بین 100 تا 130 سال قدمت دارند. بیشتر این عکس ها متعلق به مجموعۀ عکس های فرانک کارپنتر و دخترش فرانسیس کارپنتر است. فرانک یک روزنامه نگار و گردشگر آمریکایی بود که به سراسر نقاط دنیا سفر کرد و تجربیات و یافته های این سفر ها را در قالب کتاب های متعددی (از جمله سفرنامه ها و آثار جغرافیایی) به رشتۀ تحریر درآورد. او در اغلب سفرهایش عکس هایی تهیه می کرد تا بتواند از آن ها در آثار خود و در شرح و شرح آنچه در سفرهایش دیده بود استفاده کند.

1. پسربچۀ کره ای با کلاهی از جنس موی اسب که نشانه ای از ازدواج قریب الوقوع اوست. (سن ازدواج در کره در دوران جوسئون و دوران امپراطوری معمولا 14 یا پانزده سالگی بود، اما در شرایط خاصی حتی بچه ها 12 ساله نیز ممکن بود این مسئولیت را بپذیرند).

2. گیسانگ های نوجوان. (گیسانگ معادل کره ای اصطلاح ژاپنی گیشا است. گیشا ها تعلیماتشان را از سنین شش هفت سالگی شروع می کردند. احتمالا دختران خردسالی که در این تصویر می بینیم هنوز مراحل آموزشی خود را می گذرانده اند).

3. راهب بودایی. (آیین بودایی تاریخچه ای بسیار طولانی در کره دارد. اما سلسلۀ جوسئون با این آیین مخالف بود و به مدت پانصد سال آن را سرکوب می کرد. به همین دلیل در ابتدای قرن بیستم این آیین رواج بسیار اندکی در کره داشت. در همین دوران پای مبلغان مسیحی اروپایی هم به کره باز شد و مسیحیت کم کم جای خود را در این کشور باز کرد. در حال حاضر حدود 15 درصد از مردم کره معتقد به آیین بودایی و بیشتر از 25 درصد هم مسیحی هستند).

4. راهبۀ فرانسوی و بچه ها مسیحی کره ای. (مسیحیت در ابتدای ورودش به کره با سرکوب سلسلۀ جوسئون روبرو شد، اما در قرن بیستم به تدریج رشد کرد و به بزرگترین دین در کره از حیث تعداد پیروان تبدیل شد).

5. بازار شهر اینچئون. (شهر اینچئون در سال 1883 تنها 4700 نفر جمعیت داشت، اما بعد از حدود 140 سال، این شهر اکنون با 3 میلیون نفر جمعیت، سومین شهر بزرگ کره بعد از سئول و بوسان است. رونق این شهر از زمانی شروع شد که به عنوان یک بندر بین المللی، به دروازۀ اصلی تجارت کره با دنیا تبدیل شد).

6. کارگاه چوب بری در اینچئون.

7. بانوی ثروتمند کره ای در محمل، به همراه دو حمل کننده و یک ندیمه که با بادبزن در کنار محمل ایستاده.

8. تصویری از یک خانوادۀ ثروتمند کره ای.

9. فروشندۀ مواد غذایی در حال استعمال چپق در مغازه اش در شهر سئول.

10. یک ژنرال ارتش با لباس های نظامی سوار بر یک وسیلۀ نقلیۀ یک چرخه به همراه خدمتکارانی که او را حرکت می دهند.

11. زنان کره ای که برای شستن لباس در کنار رودخانه جمع شده اند.

12. زنان کره ای در حال صاف کردن لباس ها با ابزار های مخصوص چوبی.

13. کشاورزان کره ای در حال انتقال محصولاتشان به بازار سئول به وسیله جادۀ کوهستانی.

14. مادر و دختر کره ای با لباس سنتی هانبوک.

15. مراسم دفع ارواح پلید از یک پیرمرد بیمار.

16. زوج کره ای در حال اجرا بازی گو. (این بازی که به عنوان شطرنج چینی هم معروف است، بیش از 2500 سال پیش در چین ابداع شد).

17. فروشندۀ دوره گرد ظرف های سفالی.

18. کاروانی از کشاورزان کره ای در خیابان های سئول.

19. روستاییان کره ای در حال نیایش در برابر جانگسئونگ ها یا توتم های نگهبان روستا. (توتم پرستی بخشی از آیین سنتی و شمنیزم کره ای بود. جانگسئونگ ها معمولا در ورودی های هر روستا نصب می شدند تا مانع از ورود شیاطین شوند).

20. اشراف زادۀ کره ای سوار بر کالسکۀ چینی.

21. دو مرد کره ای با لباس های غربی و اسلحه در کنار توتم های اطراف جاده.

22. بازار کفش در خیابان های سئول.

منبع: فرارو

به "عکس هایی از زندگی مردم کره در دوران امپراطوری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عکس هایی از زندگی مردم کره در دوران امپراطوری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید