عکسی که جیمز وب از بازوهای مارپیچی کهکشان ستاره زا گرفت

به گزارش وبلاگ ماریانا به نقل از نیواطلس، این کهکشان که هنوز در حال ستاره زایی است به نام کهکشان فانتوم شناخته می گردد و برای نخستین بار بازوهای مارپیچی تماشایی آن با جزئیاتی هیجان انگیز نمایش داده شده است.

عکسی که جیمز وب از بازوهای مارپیچی کهکشان ستاره زا گرفت

اولین تصاویر تلسکوپ فضایی جیمز وب از این کهکشان در ماه ژوئیه در دسترس نهاده شد و از آن موقع تا به امروز این ابزار مشغول ثبت تصاویر مذکور بوده است. این کهکشان پر هرج و مرج با جزئیاتی خیره کننده به وسیله جیمز وب نمایش داده شده و چشم انداز ای رویایی از آن به همراه حلقه ها و شفق های متنوع در دسترس نهاده شده است.

کهکشان فانتوم که با نام جهت 74 نیز شناخته می گردد، به علت بازوهای مارپیچی واضح و تعیین در گروه کهکشان های مارپیچی بزرگ قرار می گیرد. فانتوم حدود 32 میلیون سال نوری از ما فاصله دارد و در صورت فلکی حوت و تقریباً رو به روی زمین قرار گرفته است و لذا به سوژه ای محبوب برای مطالعه اخترشناسان مبدل شده است.

هابل، سلف جیمز وب، در گذشته تصاویر شگفت انگیزی از کهکشان فانتوم ثبت نموده که منطقه ها ستاره ساز آن را در طول موج های فرابنفش و مرئی نور نشان می دهد. دانشمندان با استفاده از قابلیت های پیشرفته جیمز وب، توانستند اطلاعات تازه ای از کهشکان فانتوم به دست آورند.

از جمله این اطلاعات می توان به ویژگی های رشته های مارپیچی کهکشان فانتوم و جرم و سن ستاره های نوظهور آن اشاره نمود که داده های تازه ای در خصوص عمر دنیا در اختیار محققان قرار می دهد. ترکیب این اطلاعات مطالعه اجرام مختلف آسمانی را از جنبه های تازه ای ممکن می نماید.

منبع: خبرگزاری مهر

به "عکسی که جیمز وب از بازوهای مارپیچی کهکشان ستاره زا گرفت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عکسی که جیمز وب از بازوهای مارپیچی کهکشان ستاره زا گرفت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید